LAULAJIEN ESITTELY

PAULA WICKSTRÖM


Alttomme Paula on kuorolaulanut Vantaan Kamarikuorossa ja esiintynyt jo kouluaikoina erilaisissa kokoonpanoissa tanssien ja musisoiden.

Juuriltaan savolais-karjalainen Paula on nuoruudessaan soittanut mm. kansanmusiikkiyhtyeessä ja puhallinorkesterissa sekä suorittanut musiikkiopiston instrumenttinaan klarinetti.

Tallennettuna Paulaa voi kuulla Helsingin sambakoulun Imperio do Papagaion karvevaalicd:n lauluryhmässä. Vauhdikkaita ruuhkavuosia elävä markkinointitoimiston projektipäällikkö pistää asiat tapahtumaan ja on (melkein) aina valmis kokeilemaan kaikkea kerran!

Vacappellassa Paulaa houkuttelevat upeasti soivat harmoniat, mahdollisuus haastaa osaamistaan monipuolisesti pienessä lauluyhtyeessä ja tietenkin ihanat Vacatoverit

EERO SANTALA


Senaattoriksikin kutsuttu Eero vastaa yhtyeen matalimmasta äänialasta, bassosta, sekä puujalkavitseillään yhtyeen henkisestä "hyvinvoinnista".

Eero on nuoruudessaan käynyt muutaman vuoden pianotunneilla ja laulanut pari vuotta seurakunnan nuorisokuorossa. Nyt vanhemmalla iällä Eero on löytänyt musiikin uudelleen Tiernapoikien kautta ja laulanut aikaisemmin 10 vuotta Vantaan Kamarikuorossa. Musiikki on Eerolle aina ollut tärkeää. "Musiikkiin tulee suhtautua riittävällä Vacavuudella, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa."

Eero on koulutukseltaan kemisti, mutta työskentelee nykyisin IT-alalla. Laulamisen lisäksi Eeron vapaa-aika kuluu jalkapalloseuran hallintoa sekä joukkuetta pyörittäessä.

RIKU ÖSTERMAN


Rikun baritoni pönkittää Vacappellan alapäätä. Hän sai lauluherätyksensä Kontulan lapsikuorossa. Hän aloitti myös nuorena klarinetinsoiton, joka veikin hänet myöhemmin Polyteknikkojen Orkesteriin opiskeluaikana. Kasaripoppia kuunnellessaan Riku päätti myös aloittaa saksofoninsoiton, joka on auttanut mukaan poprock- ja groovebändeihin, sekä myös RäyhäRock-festivaaleja järjestämään. Vacappellan lisäksi Riku laulaa myös Vantaan Kamarikuorossa.

Työssään Riku konsultoi kansainvälisiä suuryrityksiä skenaariosuunnitteluun ja strategiaan liittyvissä kysymyksissä. Vapaa-ajallaan hän harrastaa myös suunnistusta suunnistusseura OC Puiston riveissä.

ULLA PALE

Sopraano


MARIKA TIKKA-JOKINEN

Sopraano