LAULAJIEN ESITTELY

EERO SANTALA

Eero vastaa yhtyeen matalimmasta äänialasta, bassosta, sekä puujalkavitseillään yhtyeen henkisestä "hyvinvoinnista".

Eero on nuoruudessaan käynyt muutaman vuoden pianotunneilla ja laulanut pari vuotta seurakunnan nuorisokuorossa. Nyt vanhemmalla iällä, vaikka vanha edelleenkään ole, on Eero löytänyt musiikin uudelleen Tiernapoikien kautta ja laulanut aikaisemmin 10 vuotta Vantaan Kamarikuorossa. Musiikki on Eerolle aina ollut tärkeää. "Musiikkiin tulee suhtautua riittävällä Vacavuudella, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa."

Eero on koulutukseltaan kemisti, mutta työskentelee nykyisin IT-alalla. 


MARIKA TIKKA-JOKINEN

Sopraano Marikalle musiikki ja ääni ovat tärkeä osa minuutta ja kantava ääni onkin hänen tavaramerkkinsä.

Lapsena Marika harrasti jonkun aikaa urkujen soittoa ja lauloi koulujen kuoroissa. Valittiin hänet jopa TV:ssä esitettävään ja Katri Helenan juontamaan Kilvanlaulajat-formaattiin yhdeksi Uudenmaan läänin edustajaksi. Aikuisiällä Marika on laulanut Nikinmäen naislaulajissa ja Vantaan kamarikuorossa.

Marika on töissä Vantaalla varhaiskasvatuksen opettajana ja saa lauleskella lasten kanssa päivittäin. Vapaa-ajallaan Marika ulkoilee mielellään metsissä koiriensa kanssa sekä penkkiurheilee aktiivisesti. Erityisesti nyrkkeily ja salibandy ovat omien lasten kautta lähellä sydäntä.


PAULA WICKSTRÖM

Alttomme Paula on kuorolaulanut Vantaan Kamarikuorossa ja esiintynyt jo kouluaikoina erilaisissa kokoonpanoissa tanssien ja musisoiden.Juuriltaan savolais-karjalainen Paula on nuoruudessaan soittanut mm. kansanmusiikkiyhtyeessä ja puhallinorkesterissa sekä suorittanut musiikkiopiston instrumenttinaan klarinetti. Tallennettuna Paulaa voi kuulla Helsingin sambakoulun Imperio do Papagaion karvevaalicd:n lauluryhmässä.

Vauhdikkaita ruuhkavuosia elävä markkinointitoimiston projektipäällikkö pistää asiat tapahtumaan ja on (melkein) aina valmis kokeilemaan kaikkea kerran! Vacappellassa Paulaa houkuttelevat upeasti soivat harmoniat, mahdollisuus haastaa osaamistaan monipuolisesti pienessä lauluyhtyeessä ja tietenkin ihanat Vacatoverit.


RIKU ÖSTERMAN


Rikun baritoni pönkittää Vacappellan alapäätä. Hän sai lauluherätyksensä Kontulan lapsikuorossa. Hän aloitti myös nuorena klarinetinsoiton, joka veikin hänet myöhemmin Polyteknikkojen Orkesteriin opiskeluaikana. Kasaripoppia kuunnellessaan Riku päätti myös aloittaa saksofoninsoiton, joka on auttanut mukaan poprock- ja groovebändeihin, sekä myös RäyhäRock-festivaaleja järjestämään. Vacappellan lisäksi Riku laulaa myös Vantaan Kamarikuorossa.

Työssään Riku konsultoi kansainvälisiä suuryrityksiä skenaariosuunnitteluun ja strategiaan liittyvissä kysymyksissä. Vapaa-ajallaan hän harrastaa myös suunnistusta suunnistusseura OC Puiston riveissä.


ULLA PALE

Ulla on Vacappellan toinen sopraano. Korkeiden nuottien lisäksi Ulla rakastaa yhdessä laulamisesta syntyvää fiilistä. Ulla on harrastanut klassista musiikkia koko ikänsä: nuorempana soittamalla pitkään oboeta ja myöhemmin laulaen eri kokoonpanoissa, mm Vantaan kamarikuorossa. Vacapellassa Ullaa kiehtoo uusi, erilainen genre ja itsensä haastaminen stemmalaulun muodossa.

Siviilissä Ulla työskentelee sosiaalialalla asiantuntijatehtävissä. Vapaa-ajan rytmityksestä ja vauhdista huolehtivat kaksi alakouluikäistä lasta ja koiranpentu.

Lauluyhtye Vacappella ry /  Y-tunnus 3394410-4
Powered by Webnode
Create your website for free!